Bakalar s pancetom, maslacem i začinskim biljem

  • 20 min
  • 4 porcije
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Bakalar s pancetom, maslacem i začinskim biljem
U našem video receptu saznajte kako pripremiti bakalar s pancetom, maslacem i začinskim biljem.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Na ugrijanu tavu ulijemo malo maslinovog ulje. Filete bakalara narežemo na manje komade i pržimo na ugrijanom ulju.
  2. Potom narežemo pancetu na kvadratiće i dodamo u tavu s bakalarom. Nakon 3 minute filete okrenemo na drugu stranu i pržimo još 3 minute.
  3. Za to vrijeme oprane mini rajčice preprežemo po pola. Pečene filete ribe izvadimo na stranu, a na preostalu masnoću i pancetu dodamo narezanu mini rajčicu. Malo je popaprimo i začinimo mješavinom talijanskih začina. Preko rajčice dodamo listove salate radića i minutu dvije sve zajedno pirjamo često miješajući.
  4. Gotovo jelo poslužimo na tanjure.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 44
Rating: 4.73
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:20minuta

Najnovije zanimljivosti: