Bavette s plodovima mora

  • 20 min
  • 4-6 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Bavette s plodovima mora
U našem video receptu saznajte kako pripremiti bavette s plodovima mora.

Plodovi mora se mogu pronaći u najrazličitijim oblicima. Osim što ih možete pronaći svježe (što je ujedno i najbolje), nude se i zaleđeni, dimljeni, sušeni, u limenci pa čak i ukiseljeni, a kako smo ih mi pripremili, pogledajte u priloženom videu!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Školjke operemo, češnjak narežemo na listiće, a peproncine nasjeckamo.
  2. Tjesteninu stavimo u lonac s vrelom i posoljenom vodom i kuhamo ju po uputama na pakiranju.
  3. Za to vrijeme u tavu, na 2-3 žlice ugrijanog ulja, dodamo češnjak i peperoncine i čim češnjak zamiriše dodamo lignje, školjke, sjeckani peršin, ulijemo bijelo vino, promiješamo i kuhamo na srednje jakoj vatri 7-8 minuta.
  4. Zatim tjesteninu ocijedimo, premjestimo je u tavu s morskim plodovima, prelijemo s malo maslinovog ulja, promiješamo i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:20minuta

Najnovije zanimljivosti: