Belgijski vafli

  • 20 min
  • 5 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži jaja i mlijeko
belgijski-vafli
Belgijski vafli
Popularnost:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 3
Rating: 3.33
You:
Rate this recipe!
U našem receptu saznajte kako pripremiti belgijske vafle.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U zdjeli izmiješajte brašno, šećer i prašak za pecivo.
  2. U drugoj zdjeli lagano istucite žumanjke iz jajeta. Dodajte mlijeko, maslac i ekstrakt vanilije, a zatim sve dobro promiješajte.
  3. Pomiješajte smjesu sa suhim sastojcima dok ne dobijete kompaktnu smjesu. Istucite bjelanjke jajeta dok ne dobijete snijeg i pomiješajte ga s ostalim sastojcima.
  4. Pecite u prethodno zagrijanom aparatu za vafle prema uputama proizvođača, dok ne dobijete zlatno-smeđu boju.
  5. Poslužite s narezanim jagodama ili sirupom.
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 3
Rating: 3.33
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:20minuta

Najnovije zanimljivosti: