Božićni kolač iznenađenja

  • 30 min
  • 8-10 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Božićni kolač iznenađenja
U našem video receptu saznajte kako pripremiti božićni kolač iznenađenja.

Zanimljiva i jednostavna kreacija od već gotovog kolača pandora s dodatkom kandiranih trešanja, svježeg ananasa i šlaga oduševiti će svakog ljubitelja slastica. U slast!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Ananas očistimo i narežemo na kockice, a od vrhnja napravimo šlag.
  2. Pandoro kolač polegnemo na radnu površinu i narežemo ga na kriške debljine 2 centimetra, a donji dio odstranimo.
  3. Najširu krišku položimo na tanjur za posluživanje, prekrijemo ju šlagom, preko nje stavimo slijedeću krišku, pazeći da se vrhovi ne poklapaju, i nju prekrijemo šlagom te na taj način slažemo kolač.
  4. Svaki vrh još nadjenemo šlagom, stavimo po kockicu ananasa ili kandiranu trešnju, posipamo šećerom u prahu i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 44
Rating: 4.86
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: