Brancin pečen u alu foliji

  • 40 min
  • 4 porcije
  • Niskokalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Brancin pečen u alu foliji
U našem video receptu saznajte kako pripremiti brancina pečenog u alu foliji.

Jednostavno, fino i zdravo riječi su kojima je najbolje opisati ovo jelo, a za sve ostale detalje pogledajte priloženi video.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Ribu očistimo od utrobe i ljusaka, operemo ju i osušimo, maslac rastopimo, limun narežemo na kolutove, a ružmarin i češnjak nasjeckamo.
  2. U zdjelicu s rastopljenim maslacem ulijemo cca. 50 ml maslinovog ulja, začinimo solju i paprom, dodamo češnjak, ružmarin i peršin te izmiješamo sastojke.
  3. Po dnu vatrostalne posude, obložene aluminijskom folijom, stavimo nekoliko kolutova limuna, preko njih položimo ribu, izvana i iznutra ju začinimo mješavinom začina i maslaca, u ribu stavimo par kolutova limuna i zamotamo je folijom, pazeći da je ne dodiruje.
  4. Ovako pripremljenog brancina stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 200°C, 20-25 minuta.
  5. Jelo izvadimo iz pećnice, maknemo alu foliju i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 54
Rating: 4.52
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:40minuta

Najnovije zanimljivosti: