Brancin s crnim maslinama iz pećnice

  • 45 min
  • 4 porcije
  • Niskokalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Brancin s crnim maslinama iz pećnice
U našem video receptu saznajte kako pripremiti brancina s crnim maslinama iz pećnice.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Limun prerežemo na pola i iscijedimo mu sok, a svježi peršin operemo i nasjeckamo.
  2. Sada na dno vatrostalne posude stavimo aluminijsku foliju, po dnu folije ulijemo malo maslinovog ulja i preko njega s kožom prema dnu slažemo filete brancina.
  3. Zatim filete začinimo mediteranskom mješavinom začina i dodamo na listiće narezan češnjak.
  4. Sada u čistu zdjelu ulijemo maslinovo ulje, suho bijelo vino, iscijeđen limunov sok, posolimo, začinimo svježe mljevenim paprom, dodamo sjeckani peršin i sve zajedno izradimo u jednoličnu smjesu.
  5. Dobivenom mješavinom sada prelijemo filete u aluminijskoj foliji, preko svega stavimo otkoštene crne masline, zatvorimo foliju i stavimo peći u pećnicu zagrijanu na 170 stupnjeva.
  6. Nakon 25 minuta, ribu izvadimo iz pećnice i možemo ju poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: