Brza torta od jabuka

  • 75 min
  • 12 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži jaja i mlijeko
brza-torta-od-jabuka
Brza torta od jabuka
Popularnost:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 54
Rating: 4.65
You:
Rate this recipe!
U našem receptu saznajte kako pripremiti brzu tortu od jabuka.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Zagrijte pećnicu na 180°C. Dno okruglog kalupa za torte (22 cm) prekrijte masnim papirom za pečenje.
  2. U velikoj zdjeli električnim mikserom pomiješajte maslac, smeđi šećer, jaja, melasu, brašno, mješavinu začina i prašak za pecivo. Miješajte dok ne dobijete svijetlu, gustu smjesu.
  3. Žlicom pažljivo dodajte naribane jabuke i grožđice, a zatim miješajte dok se svi sastojci ne povežu.
  4. Tijesto prelijte u kalup i pecite 50-60 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici. Kad je gotova, torta bi trebala biti zlatno-smeđe boje.
  5. Nakon što se potpuno ohladi, tortu po želji možete dodatno ukrasiti.
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 54
Rating: 4.65
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:75minuta

Najnovije zanimljivosti: