Brzi gulaš iz tave

  • 60 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Brzi gulaš iz tave
Saznajte kako pripremiti brzi gulaš iz tave u našem video receptu.

Ukoliko želite pojesti nešto sa žlicom, poput dobrog, starog gulaša, a ne želiti izgubiti nekoliko sati stojeći za štednjakom, mi vam možemo pomoći. Pogledajte kako se za malo vremena može pripremiti puno ukusnog gulaša.

Brzi gulaš iz tave - Saznajte kako pripremiti brzi gulaš iz tave u našem video receptu. - svinjska pisanica, luk, svježa crvena paprika, mljevena crvena paprika, temeljac mesne juhe, rajčica, šampinjoni (iz konzerve), vrhnje za kuhanje, koncentrat rajčice, ulje, sol i papar, Svinjsku pisanicu očistimo od kožica i žilica i narežemo na kocke, papriku očistimo i narežemo na kockice, luk nasjeckamo, a rajčicu ogulimo, iskoštimo i narežemo na trakice. ; U tavu, na ugrijanu masnoću dodamo meso, začinimo solju i paprom, te pržimo uz povremeno okretanje. ; Kada ispari dio tekućine koju je meso ispustilo, dodamo luk, svježu papriku i povremeno miješajući pržimo dalje. ; Kada luk omekša dodamo koncentrat rajčice, mjevenu papriku, ulijemo mesnu juhu, promiješamo i kada zavri kuhamo na laganoj vatri 15-ak minuta. ; Zatim dodamo šampinjone, rajčicu, ulijemo vrhnje za kuhanje, promiješamo i kuhamo još 4-5 minuta. ; Gulaš je gotov i možemo ga poslužiti.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Svinjsku pisanicu očistimo od kožica i žilica i narežemo na kocke, papriku očistimo i narežemo na kockice, luk nasjeckamo, a rajčicu ogulimo, iskoštimo i narežemo na trakice.
  2. U tavu, na ugrijanu masnoću dodamo meso, začinimo solju i paprom, te pržimo uz povremeno okretanje.
  3. Kada ispari dio tekućine koju je meso ispustilo, dodamo luk, svježu papriku i povremeno miješajući pržimo dalje.
  4. Kada luk omekša dodamo koncentrat rajčice, mjevenu papriku, ulijemo mesnu juhu, promiješamo i kada zavri kuhamo na laganoj vatri 15-ak minuta.
  5. Zatim dodamo šampinjone, rajčicu, ulijemo vrhnje za kuhanje, promiješamo i kuhamo još 4-5 minuta.
  6. Gulaš je gotov i možemo ga poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 3
Rating: 2
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:60minuta

Najnovije zanimljivosti: