Brzi pileći curry

  • 25 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Brzi pileći curry
U našem video receptu saznajte kako pripremiti brzi pileći curry.

Curry je način pripreme jela s dodatkom curry paste koja je karakterističnog okusa i arome. Želite li vidjeti kako se naša piletina snašla s curry pastom, pogledajte priloženi video i dobar tek!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Pileće filete očistimo od kožica i žilica i narežemo ih na komade veličine zalogaja, luk nasjeckamo, feferone očistimo i narežemo na trakice, češnjak na listiće, a korijander i kumin izmrvimo u mužaru.
  2. U tavu, na dvije-tri žlice ugrijanog ulja, dodamo sjeckani luk, posolimo ga, promiješamo i pržimo dok malo ne omekša.
  3. Zatim dodamo komade piletine, trakice feferona, listiće češnjaka, promiješamo i sve zajedno pržimo na srednje jakoj vatri.
  4. Nakon 7-8 minuta prženja, piletinu začinimo solju, kurkumom, mljevenim kuminom i korijanderom, dodamo koncentrat rajčice i curry pastu, ulijemo vrhnje za kuhanje, izmiješamo sastojke i pričekamo da zavri.
  5. Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:25minuta

Najnovije zanimljivosti: