Bucatini na napuljski način

  • 25 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži jaja i mlijeko
Bucatini na napuljski način
U našem video receptu saznajte kako pripremiti bucatini na napuljski način.

Iz talijanske kuhinje ne može doći loš recept, već naprotiv svi su odlični ili čak još malo i bolji, a što je slučaj i s ovim jelom. Dobar tek!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Mozzarellu narežemo na kockice, a luk nasjeckamo.
  2. U lonac s vrelom i posoljenom vodom stavimo tjesteninu i kuhamo ju po uputama na pakiranju.
  3. U tavu, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo sjeckani luk, posolimo ga, promiješamo i pržimo dok malo ne omekša.
  4. Zatim dodamo pelat rajčice, malo ju izgnječimo i začinimo sušenim bosiljkom i solju, promiješamo, te pirjamo na laganoj vatri.
  5. Nakon 7-8 minuta pirjanja tavu maknemo s vatre, dodamo kuhanu i ocijeđenu tjesteninu, kockice mozzarelle, naribani ovčji sir, dobro promiješamo sastojke i jelo možemo poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 42
Rating: 4.86
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:25minuta

Najnovije zanimljivosti: