Cannelloni s dimljenom oradom i povrćem

  • 90 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Cannelloni s dimljenom oradom i povrćem
U našem video receptu saznajte kako pripremiti cannellone s dimljenom oradom i povrćem.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Tjesteninu za lazanje stavimo u vrelu posoljenu vodu i kuhamo ju nekoliko minuta dok ne omekša. Zatim mrkvu i mozzarellu narežemo na kockice, poriluk očistimo, operemo i narežemo na trakice, a brokulu narežemo na cvjetiće i usitnimo.
  2. Sada u tavu iznad vatre ulijemo maslinovo ulje, na njega dodamo poriluk i mrkvu, malo ih posolimo i pržimo na laganoj vatri. Nakon 2-3 minute, u tavu dodamo i brokulu, po potrebi ulijemo još malo ulja, a odmah zatim u tavu natrgamo i dimljenu oradu, koju smo prethodno odvojili od kože.
  3. Sada u tavu ulijemo malo vode i sastojke pirjamo kratko dok povrće ne omekša. Kada smo pripremili sve sastojke, možemo početi slagati cannellone, no prije toga, u vatrostalnu posudu ulijemo bešamel umak.
  4. Sada na radnu površinu stavimo jedan list tijesta, preko njega rasporedimo malo nadjeva od povrća i dimljene ribe, zatim tjesteninu slažemo u svitak te ga stavljamo u vatrostalnu posudu preko bešamel umaka.
  5. Kada smo složili sve cannellone u vatrostalnu posudu, preko njih prelijemo još malo bešamel umaka, dodamo mini rajčice narezane na četvrtine, posipamo parmezanom, dodamo na kockice narezanu mozzarellu i stavljamo peći u pećnicu zagrijanu na 190 stupnjeva.
  6. Nakon 35 minuta cannelloni su gotovi, možemo ih izvaditi iz pećnice i poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:90minuta

Najnovije zanimljivosti: