Cannelloni sa špinatom i svježim sirom

  • 75 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Cannelloni sa špinatom i svježim sirom
U našem receptu saznajte kako pripremiti cannellone sa špinatom i svježim sirom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U tavu ulijemo maslinovo ulje, a zatim dodamo špinat i češnjak.
  2. Pržimo dok se špinat ne skuha, a zatim dodamo svježi sir i nastavimo kuhati dok ne dobijemo kremastu smjesu.
  3. Posolimo, popaprimo, a zatim dodamo naribani sir gouda i dobro promiješamo.
  4. U kipuću vodu dodamo sol i maslinovo ulje te skuhamo tjesteninu za lazanje.
  5. Na komadiće tjestenine stavimo smjesu od špinata i svježeg sira, a zatim ih zarolamo.
  6. U posudu za pečenje ulijemo maslinovo ulje i pasiranu rajčicu, posolimo, popaprimo te na kraju složimo cannellone i prelijemo ih s još malo maslinovog ulja, pasirane rajčice i naribane mozzarelle.
  7. Stavimo u prethodno zagrijanu pećnicu na 190°C i pečemo 30-ak minuta.
  8. Prebacimo na tanjure i po želji začinimo s malo ribanog parmezana.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:75minuta

Najnovije zanimljivosti: