Carbonara s dimljenim brancinom

  • 25 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Carbonara s dimljenim brancinom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti carbonaru s dimljenim brancinom.

Meso brancina je najukusnije u ljeto i u jesen, ali je jednako cijenjeno kao i meso orade, a kad se aromatični fileti dimljenog brancina dodaju u finu i izdašnu carbonaru, rezultat je fantastičan!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Jaja razbijemo u zdjelu, filetima ribe odvojimo kožu i natrgamo ih na manje komade, pancetu narežemo na kockice, a sireve naribamo.
  2. U ugrijanu tavu stavimo maslac i pričekamo da se rastopi. Zatim dodamo narezanu pancetu i pržimo ju na srednje jakoj vatri.
  3. Za to vrijeme u zdjelu s jajima ulijemo vrhnje za kuhanje, dodamo naribane sireve, posolimo i pjenjačom izmiješamo sastojke.
  4. Potom dodamo polovicu natrganih fileta ribe, promiješamo i stavimo na stranu.
  5. U lonac s vrelom i posoljenom vodom stavimo tjesteninu i kuhamo ju po uputama na pakiranju.
  6. Kuhanu tjesteninu ocijedimo i premjestimo u tavu s prženom pancetom, promiješamo i maknemo s vatre.
  7. Mješavinu jaja, vrhnja i sireva prelijemo preko tjestenine, izmiješamo sastojke, rasporedimo u tanjure, posipamo preostalim komadima fileta brancina, popaprimo i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 43
Rating: 4.86
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:25minuta

Najnovije zanimljivosti: