Češljanci u umaku od rajčice

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži jaja i mlijeko
Češljanci u umaku od rajčice
U našem video receptu saznajte kako pripremiti češljance u umaku od rajčice.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U lonac s vrelom posoljenom vodom stavimo tjesteninu i kuhamo ju po uputama na pakiranju.
  2. Zatim u ugrijanu tavu iznad vatre ulijemo malo maslinovog ulja, dodamo koncentrat rajčice i miješamo dok se rajčica potpuno ne rastopi.
  3. Nakon 1-2 minute preko rajčice naribamo malo češnjaka, dodamo sušeni origano i čim češnjak i origano počnu puštati miris, u tavu ulijemo pasiranu rajčicu i dalje kuhamo na laganoj vatri.
  4. Nakon 6-7 minuta, tjesteninu izvadimo iz vode i premjestimo je u tavu s umakom.
  5. Zatim preko tjestenine i umaka dodamo nekoliko listića svježeg bosiljka, dobro izmiješamo, preko svega naribamo malo sira i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 3
Rating: 2
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: