Čips od kelja

  • 20 min
  • 6 porcije
  • Niskokalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Pogodno za Vegane

Čips od kelja zdrava je, ali jednako zarazna alternativa tradicionalnom čipsu. Pokušajte pojesti samo jedan!

cips-od-kelja
Čips od kelja
Popularnost:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 7
Rating: 3.14
You:
Rate this recipe!
U našem receptu saznajte kako pripremiti čips od kelja.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Zagrijte pećnicu na 175°C. Na lim za pečenje postavite papir za pečenje.
  2. Pažljivo odvojite listove kelja te od njih napravite komadiće veličine čipsa. Dobro operite i osušite kelj, polijte ga maslinovim uljem i začinite s malo soli.
  3. Pecite dok ne dobijete smeđe rubove, oko 10-15 minuta.
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 7
Rating: 3.14
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:20minuta

Najnovije zanimljivosti: