Confit od patke (Confit de canard)

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso

Ovo tradicionalno francusko jelo po mnogima je najbolji način za pripremu patke.

Confit od patke (Confit de canard)
U našem receptu saznajte kako pripremiti Confit od patke.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Pripremljene batke stavite u tavu i pecite do hrskavosti. Meso okrećite da ne zagori.
  2. Ogulite krumpir koji ste prethodno skuhali u kori te ga narežite na kolutiće.
  3. Krumpir posolite i malo prepecite na ostatku masti.
  4. Servirajte uz salatu.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 48
Rating: 4.65
You:
Rate this recipe!
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: