Craft beer and cheese pasta

  • 40 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Craft beer and cheese pasta
U našem receptu saznajte kako se priprema Craft beer and cheese pasta.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Nasjeckamo svježu crvenu papriku, ljubičasti luk, peršin i pancetu, a zatim naribamo punomasni dimljeni sir.
  2. Tjesteninu skuhamo u slanoj vodi.
  3. Za to vrijeme u tavu ulijemo ekstra djevičansko maslinovo ulje i popržimo luk, crvenu papriku i pancetu.
  4. Posolimo i začinimo mljevenom paprikom arome dima.
  5. Ulijemo craft pivo, pustimo da zavri, a zatim uz neprestano miješanje dodajemo naribani dimljeni sir. Na kraju dodamo i češnjak.
  6. Skuhanu tjesteninu pomiješamo s umakom te dodamo svježe sjeckani peršin.
  7. Dobro promiješamo, serviramo na tanjure i po želji začinimo s još malo papra i sjeckanog peršina.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:40minuta

Najnovije zanimljivosti: