Dagnje u umaku od rajčice

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Dagnje u umaku od rajčice
U našem video receptu saznajte kako pripremiti dagnje u umaku od rajčice.

Jelo jako slično crvenoj buzari od dagnji, ali ipak malo drugačije, i jednako ili još i bolje od buzare. Svakako kušati!!!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Dagnje očistimo i isperemo u hladnoj vodi, a češnjak protisnemo.
  2. U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo pelat rajčicu, 2/3 protisnutog češnjaka, 2/3 sjeckanog peršina i kad zavri kuhamo na srednje jakoj vatri.
  3. Nakon 10-ak minuta dodamo dagnje, preostali češnjak i peršin, po želji začinimo solju i paprom, promiješamo, poklopimo i kuhamo na srednje jakoj vatri 5-6 minuta.
  4. Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 2
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: