Domaći kečap s krumpirićima iz pećnice

  • 25 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Pogodno za Vegane
Domaći kečap s krumpirićima iz pećnice
U našem video receptu saznajte kako pripremiti domaći kečap s krumpirićima iz pećnice.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U tavu ulijemo malo ulja, dodamo sjeckani ljubičasti luk, posolimo ga i kratko pržimo na srednje jakoj vatri. Kad je ljubičasti luk počeo poprimati boju u tavu dodamo šećer .
  2. U karamelizirani luk i šećer dodamo mljevenu crvenu papriku, senf, curry mješavinu začina i vinski ocat. Sastojke dobro promiješamo i čekamo da zavrije, a potom dodamo pasiranu rajčicu. Sve zajedno dobro izmiješamo i kuhamo na laganoj vatri.
  3. Na lim za pečenje rasporedimo krumpiriće i stavimo u prethodno zagrijanu pećnicu na 200 stupnjeva, 25 minuta.
  4. Pečene krumpiriće stavimo u zdjelu, posolimo i serviramo uz pripremljeni domaći kečap.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 3
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:25minuta

Najnovije zanimljivosti: