Fažoli s gljivama i graškom

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Fažoli s gljivama i graškom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti fažole s gljivama i graškom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Gljive očistimo, luk nasjeckamo, a tjesteninu stavimo kuhati u vrelu posoljenu vodu.
  2. Sada na ugrijanu tavu iznad vatre stavimo na kockice narezan maslac, odmah zatim dodamo gljive i sjeckani luk i sastojke promiješamo.
  3. Zatim u tavu dodamo smrznuti grašak, sjeckani peršin, ulijemo malo povrtne juhe i sve zajedno pirjamo na laganoj vatri.
  4. Prije nego je tekućina isparila, u tavu dodamo kockice maslaca, umiješamo ga u sastojke i ugasimo vatru.
  5. Sada tjesteninu procijedimo, premjestimo ju u tavu s umakom, promiješamo i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 3
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: