Fažoli s pestom genovese

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Fažoli s pestom genovese
U našem receptu saznajte kako pripremiti fažole s umakom pesto genovese.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U lonac ulijemo vodu, dodamo malo soli i skuhamo tjesteninu.
  2. Za to vrijeme u tavi pomiješamo maslinovo ulje i vrhnje za kuhanje. Kuhamo dok ne proključa, dodamo umak pesto genovese i dobro promiješamo.
  3. Dodamo skuhanu tjesteninu, dobro promiješamo i pustimo da se kuha još nekoliko minuta.
  4. Serviramo na tanjure i začinimo ribanim parmezanom.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 43
Rating: 4.84
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: