File bijele ribe na salati s komoračem

  • 25 min
  • 4 porcije
  • Niskokalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
File bijele ribe na salati s komoračem
U našem video receptu saznajte kako pripremiti file bijele ribe na salati s komoračem.

Dolaskom ljeta i prehrana se mijenja. Na stolu se sve više nalaze lagana jela, a takav je i ovaj recept s pečenim filetima bijele ribe na podlozi od fine salate s komoračem.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Komorač i luk narežemo na trakice, stabljiku celera na kockice, češnjak nasjeckamo, a sok naranče iscijedimo.
  2. U zdjelu stavimo luk, komorač i stabljiku celera te dodamo sjeckani peršin.
  3. U visoku i usku posudu ulijemo maslinovo ulje i narančin sok, dodamo sjeckani češnjak, začinimo solju i paprom i štapnim mikserom izradimo sastojke.
  4. Dobivenom mješavinom prelijemo povrće, izmiješamo sastojke i ostavimo da se okusi prožmu.
  5. Za to vrijeme filete ribe osušimo na kuhinjskom papiru, posolimo ih i stavimo peći na blago nauljenu gril tavu.
  6. Nakon dvije minute filete okrenemo na drugu stranu i pečemo ih još toliko.
  7. Na tanjure rasporedimo salatu, preko nje stavimo pečene filete bijele ribe, posipamo ih s malo sjeckanog peršina, prelijemo s malo maslinovog ulja i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:25minuta

Najnovije zanimljivosti: