File bijele ribe sa zelenim rezancima

  • 25 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
File bijele ribe sa zelenim rezancima
U našem video receptu saznajte kako pripremiti filete bijele ribe sa zelenim rezancima.

Jeste li znali da zelenu boju ovoj tjestenini daje kopriva? A jeste li znali da izvrstan okus ovom jelu daje ovaj jednostavan umak s dodatkom svježeg kopra? Ako sve ovo niste znali onda pogledajte video, trk u trgovinu i brzo u kuhinju na pripremu ovog jela!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. File bijele ribe narežemo na komade veličine zalogaja, češnjak protisnemo, a kopar grubo nasjeckamo.
  2. U tavu ulijemo bijelo vino i 2-3 žlice maslinovog ulja, dodamo protisnut češnjak i pričekamo da zavri.
  3. Zatim dodamo komade ribe, začinimo ih solju i bijelim paprom te pirjamo na srednje jakoj vatri, povremeno miješajući.
  4. Nakon 5 minuta ulijemo vrhnje za kuhanje, dodamo nasjeckan kopar i kuhamo dalje.
  5. Za to vrijeme u lonac s vrelom i posoljenom vodom stavimo svježu tjesteninu i kuhamo ju po uputama na pakiranju, po prilici 2-3 minute.
  6. Kuhanu tjesteninu ocijedimo i rasporedimo na tanjure, prelijemo ju umakom s komadima ribe te poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:25minuta

Najnovije zanimljivosti: