File bijele ribe u vrhnju s mediteranskim začinima

  • 45 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
File bijele ribe u vrhnju s mediteranskim začinima
U našem video receptu saznajte kako pripremiti file bijele ribe u vrhnju s mediteranskim začinima.

Neki kažu da riba i vrhnje ne idu zajedno. No njima u inat pripremili smo jelo baš s ribom, vrhnjem za kuhanjem i još ponečim, da im dokažemo koliko su u krivu. Dobar tek!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Češnjak protisnemo, a vatrostalnu posudu premažemo maslacem.
  2. U zdjelicu stavimo majčinu dušicu, ružmarin, origano, bijeli papar i izmiješamo začine.
  3. Filete ribe posolimo, posipamo mješavinom suhih začina i rasporedimo po dnu vatrostalne posude.
  4. U zasebnu zdjelu ulijemo vrhnje za kuhanje, dodamo naribani parmezan i protisnuti češnjak, posolimo i pjenjačom izmiješamo sastojke.
  5. Dobivenom mješavinom prelijemo filete ribe i sve zajedno stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 200°C, 30-ak minuta.
  6. Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: