Filet bijele ribe s umakom od jogurta i tune

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Filet bijele ribe s umakom od jogurta i tune
U našem video receptu saznajte kako pripremiti filet bijele ribe s umakom od jogurta i tune.

Maštovitost i kreativnost odlike su gastronomije. Stoga smo se i mi potrudili te pripremili jedan maštovit i kreativan umak, koji će Vam se zasigurno svidjeti.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Filete ribe stavimo na radnu površinu, posolimo ih, savijemo u svitke, probodemo čačkalicom i stavimo na stranu.
  2. U ugrijanu tavu ulijemo bijelo vino, maslinovo ulje, dodamo lovorov list, ružmarin, zatim stavimo svitke ribljih fileta u uspravnom položaju, poklopimo i kuhamo na pari, na laganoj vatri 20-ak minuta.
  3. Za to vrijeme u zdjelu ulijemo jogurt, dodamo tunu i pjenjačom izmiješamo sastojke.
  4. Potom dodamo kapare, promiješamo i ostavimo da se sastojci prožmu.
  5. Riblje svitke rasporedimo na tanjure, u tavu dodamo umak od tune i jogurta, promiješamo da se umak ugrije, te njime prelijemo riblje filete i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 42
Rating: 4.9
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: