Fileti bijele ribe s mini rajčicama iz pećnice

  • 40 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Fileti bijele ribe s mini rajčicama iz pećnice
U našem video receptu saznajte kako pripremiti filete bijele ribe s mini rajčicama iz pećnice.

Ukusni i sočni fileti bijele ribe s mini rajčicama i maslinama (pogledaj sliku), jest jelo koje svakako morate pripremiti (pogledaj video)!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Češnjak protisnemo, a mini rajčice očistimo i operemo.
  2. U tavu, na dvije, tri žlice maslinovog ulja dodamo češnjak, sjeckani peršin, ulijemo bijelo vino i pričekamo da zavri.
  3. Za to vrijeme filete bijele ribe posolimo, uvaljamo ih u brašno, a višak brašna otresemo.
  4. Tako pripremljene filete stavimo u tavu na mješavinu vina, češnjaka i peršina i pirjamo ih bez okretanja.
  5. Nakon tri minute filete ribe premjestimo u vatrostalnu posudu, preko njih rasporedimo cijele mini rajčice i crne masline, prelijemo ih umakom od pirjanja i s malo maslinovog ulja i stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 200°C, 20-ak minuta.
  6. Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 5
Rating: 3.2
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:40minuta

Najnovije zanimljivosti: