Fine bruschette s gljivama, rajčicom i sirom

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Niskokalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži jaja i mlijeko
Fine bruschette s gljivama, rajčicom i sirom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti fine bruschette s gljivama, rajčicom i sirom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Očišćeni luk narežemo na trakice, a u tavu iznad vatre ulijemo malo ulja. Zatim na ulje dodamo luk i pržimo na srednje jakoj vatri.
  2. Dok se luk prži, mini rajčice prerežemo po pola i dodamo ih u tavu s lukom. Zatim sastojke izmiješamo, posolimo i pirjamo na srednje jakoj vatri.
  3. Nakon poprilici 1-2 minute preko luka i rajčica protisnemo režanj češnjaka, izmiješamo sastojke i dodamo sjeckani peršin.
  4. Odmah zatim dodamo i gljive koje smo prethodno narezali, izmiješamo sastojke i sve zajedno pirjamo još jednu minutu. Nakon jedne minute, povrće prelijemo sa nekoliko kapi suhog bijelog vina.
  5. Domaći kruh sada narežemo na kriške debljine poprilici 1.5 cm i slažemo kriške na papir za pečenje.
  6. Preko kriški zatim stavljamo pirjano povrće i preko svega naribamo malo sira. Ovako pripremljeno jelo stavimo u pećnicu zagrijanu na 190 stupnjeva.
  7. Nakon 4 minute jelo je gotovo i možemo ga poslužiti, a po želji dodati malo svježeg peršina.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 44
Rating: 4.84
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: