Flädlesuppe – juha s rezancima od palačinki

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Niskokalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži jaja i mlijeko
Flädlesuppe - juha s rezancima od palačinki
U našem video receptu saznajte kako pripremiti flädlesuppe - juhu s rezancima od palačinki

U Njemačkoj "flädlesuppe", u Austriji "frittatensuppe", u Italiji "consomme celestina"... Svi ti nazivi znače samo jedno; ukusna bistra juha s rezancima od palačinke. Ako ste bili na skijanju u alpskim zemljama, lako je moguće da ste ju već probali. Ako ne, svakako bi trebali - priprema je brza i jednostavna.

Flädlesuppe - juha s rezancima od palačinki - U našem video receptu saznajte kako pripremiti flädlesuppe - juhu s rezancima od palačinki - jaje, maslac, mlijeko, brašno, peršin (sjeckani), povrtna juha iz kocke, muškatni oraščić, ulje, sol, U zdjelu razbijemo jaja, dodamo otopljeni maslac, mlijeko, brašno, prstohvat muškatnog oraščića, sjeckani peršin, prstohvat soli, te sve zajedno izmiješamo u rijetko i glatko tijesto. ; U tavi, na nekoliko kapi vrućeg ulja, ispečemo tanke palačinke. ; Gotove palačinke ostavimo da se ohlade, te jednu po jednu savijemo i narežemo na rezance. ; Rezance palačinki rasporedimo u tanjure, prelijemo vrelom povrtnom juhom i posipamo sjeckanim peršinom.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U zdjelu razbijemo jaja, dodamo otopljeni maslac, mlijeko, brašno, prstohvat muškatnog oraščića, sjeckani peršin, prstohvat soli, te sve zajedno izmiješamo u rijetko i glatko tijesto.
  2. U tavi, na nekoliko kapi vrućeg ulja, ispečemo tanke palačinke.
  3. Gotove palačinke ostavimo da se ohlade, te jednu po jednu savijemo i narežemo na rezance.
  4. Rezance palačinki rasporedimo u tanjure, prelijemo vrelom povrtnom juhom i posipamo sjeckanim peršinom.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 2
Rating: 2.5
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: