Fritaja od liganja i mladog luka

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Fritaja od liganja i mladog luka
U našem video receptu saznajte kako pripremiti fritaju od liganja i mladog luka.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U zagrijanu tavu ulijemo malo maslinovog ulja, na ulje dodamo narezane lignje i prijamo ih na srednje jakoj vatri. Za to vrijeme oprani luk očistimo i narežemo na kolutiće. Lignje malo izmiješamo.
  2. Preko liganja narežemo jedan režanj češnjaka. Lignje začinimo s talijanskom mješavinom začina. Nakon 7-8 minuta u tavu dodamo narezani mladi luk i izmiješamo sastojke.
  3. Za to vrijeme jaja stavimo u zdjelu, dodamo sjeckani peršin i sol te ih dobro umutimo. Jaja prelijemo preko liganja i luka. Potrebno je pripaziti da se jaja previše ne zgrušaju te da ostanu lagano mekana i sočna. Kajganu posipamo svježe mljevenim paprom i ukrasimo listićem bosiljka.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 42
Rating: 4.95
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: