Fritata sa špagetima i začinskim biljem

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Zahtjevna priprema
  • Sadrži jaja i mlijeko
Fritata sa špagetima i začinskim biljem
U našem video receptu saznajte kako pripremiti fritatu sa špagetima i začinskim biljem.

Zanimljiv spoj kuhanih špageta i aromatiziranih jaja, koji nam dolazi iz pećnice. Pogledajte pripremu i bacite se na posao!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Češnjak očistimo i protisnemo ga, a jaja razbijemo u zdjelu.
  2. U lonac s vrelom i posoljenom vodom stavimo špagete i kuhamo ih po uputama na pakiranju.
  3. Za to vrijeme u zdjelu s jajima dodamo mljevenu crvenu papriku, majčinu dušicu, sjeckani peršin, origano, naribani sir ribanac i pjenjačom izmiješamo sastojke.
  4. Kuhanu tjesteninu ocijedimo, stavimo u zasebnu zdjelu i pričekamo da se malo ohladi.
  5. Zatim tjesteninu premjestimo u zdjelu s mješavinom jaja, sira i začina i dobro promiješamo.
  6. U ugrijanu tavu stavimo maslac, dodamo protisnuti češnjak, i čim češnjak zamiriše dodamo mješavinu tjestenine i jaja, promiješamo i poravnamo mješavinu, te ju pečemo na slaboj vatri.
  7. Nakon dvije minute pečenja mješavinu premjestimo na vatrostalan tanjur i stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 200°C, tri minute.
  8. Fritata je gotova, posipamo ju sjeckanim vlascem i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 3
Rating: 3.33
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: