Fusilli s pršutom i povrtnim umakom

  • 40 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Fusilli s pršutom i povrtnim umakom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti fusille s pršutom i povrtnim umakom.

Fusilli su tjestenina oblikovana poput vadičepa i izvrsno se slažu s ovim laganim i zdravim umakom od svježih paprika, maslina, rajčica, graška i pršuta. Dobar tek.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Paprike očistimo i narežemo na kockice, pršut na trakice, a luk nasjeckamo.
  2. U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo sjeckani luk, kockice paprika, posolimo, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri.
  3. Nakon 15-ak minuta dodamo trakice pršuta, rajčice pelat, crne i zelene masline, promiješamo i kuhamo na laganoj vatri.
  4. Za to vrijeme u lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo tjesteninu i kuhamo ju po uputama na pakiranju.
  5. Zatim kuhanu tjesteninu ocijedimo i premjestimo u tavu s povrćem i pršutom, dodamo ocijeđeni grašak iz konzerve, maslac sa začinskim travama i dobro izmiješamo sastojke.
  6. Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:40minuta

Najnovije zanimljivosti: