Grašak alla Crochef

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Grašak alla Crochef
U našem video receptu saznajte kako pripremiti grašak alla Crochef.

S graškom možete raditi različita jela, ali ovako jednostavan i ukusan obrok morate pripremiti jedanput. Još jedanput... još jedanput... još jedanput...

Grašak alla Crochef - U našem video receptu saznajte kako pripremiti grašak alla Crochef. - grašak (svježi ili smrznuti), maslac, maslinovo ulje, mrkva, krumpir, slanina, sol i papar, U tavu, na mješavinu maslaca i maslinovog ulja dodamo mrkvu narezanu na kockice i pirjamo po prilici dvije minute. ; Zatim dodamo kockice mladog krumpira posolimo i pirjamo dok mrkva i krumpir malo ne omekšaju. ; Potom dodamo grašak, popaprimo, poklopimo i pirjamo od jedne do tri minute (svježi grašak kuhamo tri minute, a smrznuti i otopljeni jednu minutu). ; U zasebnoj tavi, na vrlo malo masnoće, ispržimo slaninu narezanu na kockice. ; U zdjelu za posluživanje premjestimo pirjano povrće (po mogućnosti bez masnoće), posipamo prženom slaninom i poslužimo.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U tavu, na mješavinu maslaca i maslinovog ulja dodamo mrkvu narezanu na kockice i pirjamo po prilici dvije minute.
  2. Zatim dodamo kockice mladog krumpira posolimo i pirjamo dok mrkva i krumpir malo ne omekšaju.
  3. Potom dodamo grašak, popaprimo, poklopimo i pirjamo od jedne do tri minute (svježi grašak kuhamo tri minute, a smrznuti i otopljeni jednu minutu).
  4. U zasebnoj tavi, na vrlo malo masnoće, ispržimo slaninu narezanu na kockice.
  5. U zdjelu za posluživanje premjestimo pirjano povrće (po mogućnosti bez masnoće), posipamo prženom slaninom i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 21
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: