Gratinirana cvjetača i brokula s pesto genovese

  • 20 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Gratinirana cvjetača i brokula s pesto genovese
U našem video receptu saznajte kako pripremiti gratiniranu cvjetaču i brokulu s pesto genovese.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Cvjetaču i brokulu operemo, očistimo i narežemo na cvjetiće. U lonac s vrelom posoljenom vodom dodamo cvjetiće brokule i cvjetače.
  2. Za to vrijeme u sjekač dodamo maslinovo ulje, režnjeve češnjaka, naribani tvrdni sir, indijske oraščiće, malo posolimo i na kraju dodamo svježe listove bosiljka.
  3. Nakon 10-tak minuta kuhanja, povrće ocijedimo i slažemo u vatrostalnu posudu. Po sredini poslažemo naribani sir, a po cvjetači pokapamo pesto genovese.
  4. Pripremljeno povrće stavimo u pećnicu zagrijanu na 190°C, 10-tak minuta.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 47
Rating: 4.79
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:20minuta

Najnovije zanimljivosti: