Gril kobasice s povrćem i palentom

  • 25 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Zahtjevna priprema
  • Jelo sadrži meso
Gril kobasice s povrćem i palentom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti gril kobasice s povrćem i palentom.

Ako bi htjeli pojesti nešto s grila, a isto tako želite i neko povrće, ali vam se baš jede i palenta, onda je ovo jelo pravi pogodak. Pogledajte kako smo mi složili ta tri različita elemente u jednu finu, finu cjelinu.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Povrće očistimo, luk narežemo na trakice, papriku na prutiće, a češnjak protisnemo.
  2. U tavu, na dvije-tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo luk, papriku, protisnuti češnjak i grančicu ružmarina, posolimo, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri dok povrće malo ne omekša.
  3. Nakon tri-četiri minute ulijemo bijelo vino i pričekamo da napola ispari.
  4. Za to vrijeme na gril tavu stavimo kobasice i pečemo ih sa svih strana, a u lonac s vrelom i posoljenom vodom stavimo maslac, dodamo kukuruznu krupicu, dobro promiješamo da ne ostanu grudice i kuhamo ju po uputama na pakiranju.
  5. Nakon 10-15 minuta ugasimo vatru i na tanjure prvo stavimo palentu, pored nje povrće i malo ga popaprimo, a preko povrća rasporedimo kobasice i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 42
Rating: 4.9
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:25minuta

Najnovije zanimljivosti: