Gulaš juha s ražnjićima

  • 45 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Gulaš juha s ražnjićima
Saznajte kako pripremiti gulaš juhu s ražnjićima u našem video receptu.

Što li nas u hladne dane može bolje zagrijati od dobrog gulaša? Odgovor je vjerojatno: topla kupka. U ovom pikantnom jelu kupaju se fini ražnjići u još ukusnijem gulašu. Vruće im je, a bit će i vama.

Gulaš juha s ražnjićima - Saznajte kako pripremiti gulaš juhu s ražnjićima u našem video receptu. - junetina, luk, lovor, paprika, slatka mljevena paprika, papar (u zrnu), brašno, pasirana rajčica, bijelo vino, voda, kruh, krastavac (kisela), kuhana vratina, masline, sol i papar, Na masti popržimo sitno nasjeckani luk. ; Dodamo meso izrezano na kocke te crvenu papriku i sol. ; Meso pirjamo u soku koji ispusti, a zatim ga pospemo brašnom. ; Kad brašno požuti prvo ga zalijemo hladnom, a onda toplom vodom. ; Kad meso omekša dodamo bijelo vino i pustimo da zavrije. ; Kao prilog ponudimo ražnjiće. Kruh narežemo na veće kockice. Na ražnjiće nabodemo kocku kruha, kocku kuhane vratine, šunke ili sira, zatim komadić krastavca, maslinu ili lučicu.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Na masti popržimo sitno nasjeckani luk.
  2. Dodamo meso izrezano na kocke te crvenu papriku i sol.
  3. Meso pirjamo u soku koji ispusti, a zatim ga pospemo brašnom.
  4. Kad brašno požuti prvo ga zalijemo hladnom, a onda toplom vodom.
  5. Kad meso omekša dodamo bijelo vino i pustimo da zavrije.
  6. Kao prilog ponudimo ražnjiće. Kruh narežemo na veće kockice. Na ražnjiće nabodemo kocku kruha, kocku kuhane vratine, šunke ili sira, zatim komadić krastavca, maslinu ili lučicu.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: