Gulaš od kobasica i krumpira s vrhnjem

  • 90 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Gulaš od kobasica i krumpira s vrhnjem
U našem video receptu saznajte kako pripremiti gulaš od kobasica i krumpira s vrhnjem.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Kobasice narežemo na kolutove debljine 1 cm., a krumpir ogulimo i narežemo na kockice. U ugrijani lonac stavimo ulje, sjeckani luk, posolimo ga i pržimo 10-tak minuta.
  2. U lonac dodamo svinjsku mast pričekamo da se rastopi i dodamo kobasice da se poprže, potom dodamo pelati rajčicu, suho bijelo vino i ostavimo ga da na pola ispari.
  3. U lonac dodamo narezani krumpir i vodu toliko da prekrije sastojke. Malo ih izmiješamo i kuhamo na laganoj vatri 45 minuta. Potom dodamo pomiješano vrhnje za kuhanje s brašnom i kuhamo 2-3 minute dok se gulaš ne zgusne
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 8
Rating: 3.63
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:90minuta

Najnovije zanimljivosti: