Gulaš sa svinjetinom i noklicama

  • 60 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso

Ništa ne podsjeća na djetinjstvo kao mekane noklice u finom gulašu, kojeg je baka nekada radila. Iako gulaš mnogi prave zimi, ovaj recept je idealan i za pripremu tijekom ljeta, jer ne zahtjeva od vas puno truda.

Gulaš sa svinjetinom i noklicama
Gulaš sa svinjetinom i noklicama
Popularnost:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 83
Rating: 4.41
You:
Rate this recipe!
U našem receptu saznajte kako pripremiti gulaš sa svinjetinom i noklicama.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U veći lonac na zagrijano ulje stavimo pržiti nasjeckani luk i mrkvu.
  2. Kada je luk omekšao, u lonac dodamo meso narezano na kockice.
  3. Nakon poprilici pet minuta, u lonac ulijemo vino te kuhamo dalje uz stalno miješanje.
  4. Kada vino ispari, ulijemo pasiranu rajčicu, začinimo te dalje pirjamo uz povremeno dodavanje vode.
  5. Nakon poprilici 30-ak minuta, u lonac ulijemo vode po želji, ovisno o gustoći koju želimo te dalje kuhamo.
  6. Za to vrijeme pripremimo noklice tako da umutimo jedno jaje, brašno i sol te miješamo dok ne postane kompaktno.
  7. Zatim žlicom oblikujemo noklice i stavljamo ih u lonac s mesom i ostalim začinima te kuhamo još desetak minuta.
  8. Nakon proteklog vremena, gulaš je spreman za serviranje.
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 83
Rating: 4.41
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:60minuta

Najnovije zanimljivosti: