Gusta juha od kelja i palente

  • 45 min
  • 4 porcije
  • Niskokalorično
  • Jednostavna priprema
  • Pogodno za Vegane
Gusta juha od kelja i palente
U našem video receptu saznajte kako pripremiti gustu juhu od kelja i palente.

Spojiti kelj i palentu i to još u juhi, zvuči čudno ali ne i nemoguće, a da ta kombinacija može biti izuzetno ukusna dokaz je ovo jelo!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Kelj narežemo na trakice, papriku na kockice, a luk nasjeckamo.
  2. U lonac, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo sjeckani luk, posolimo i pržimo dok malo ne omekša.
  3. Nakon 5-6 minuta dodamo koncentrat rajčice, trakice kelja, kockice paprike, ulijemo 250 ml vode i povremeno miješajući, sastojke pirjamo na laganoj vatri 5-6 minuta.
  4. Zatim povrće posipamo kukuruznom krupicom, promiješamo, ulijemo 750 ml vode, ponovo promiješamo i kuhamo povremeno miješajući 15-ak minuta.
  5. Potom juhu začinimo solju i paprom, pokapamo s malo maslinovog ulja, te poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 41
Rating: 4.9
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: