Gusta riblja juha s porilukom i pancetom

  • 90 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Gusta riblja juha s porilukom i pancetom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti gustu riblju juhu s porilukom i pancetom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U ugrijanu tavu ulijemo ulje, na njega stavimo sjeckani luk, dodamo narezani poriluk, posolimo i pržimo na laganoj vatri.
  2. Za to vrijeme narežemo slaninu, dimljenu ili kuhanu, na kockice i odmah dodamo u tavu s povrćem.
  3. Nakon 7 do 8 minuta preko povrća protisnemo režnjeve češnjaka, odmah zatim dodamo koncentrat rajčice i stalno miješajući pričekamo da se rastopi.
  4. Sada sastojke začinimo mediteranskom mješavinom začina, ulijemo vodu, još malo promiješamo i pričekamo da zavri.
  5. Nakon desetak minuta kuhanja, nasjeckamo ocijeđenu pelati rajčicu na kolutiće i dodamo ju u posudu.
  6. Sada filete bijele ribe jednostavno narežemo na kocke veličine zalogaja te i njih dodamo u posudu s povrćem. Sastojke promiješamo i na laganoj vatri kuhamo dalje.
  7. Nakon pola sata juha je gotova.
  8. Poslužimo ju u dubokim tanjurima te po želji pospemo s malo svježeg sjeckanog peršina.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 43
Rating: 4.84
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:90minuta

Najnovije zanimljivosti: