Gusta riblja juha s porilukom i slaninom

  • 45 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Gusta riblja juha s porilukom i slaninom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti gustu riblju juhu s porilukom i slaninom.

Sve vrste ribe odličan su izvor bjelančevina, vitamina i minerala, ali i masnih kiselina poznatijih pod imenom omega 3. U ovom receptu možete upotrijebiti bilo koju slatkovodnu ili morsku ribu čvrstog mesa i uživati u finoj juhi.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Luk i poriluk nasjeckamo, sjemenke komorača izmrvimo, slaninu narežemo na trakice, a filete ribe na komade veličine zalogaja.
  2. U lonac, na 2-3 žlice ugrijanog ulja, dodamo sjeckani luk i poriluk, narezanu slaninu, protisnemo češnjak, posolimo, promiješamo i pržimo na laganoj vatri 3-4 minute.
  3. Zatim dodamo mrvljene sjemenke komorača, sjeckanu rajčicu, ulijemo cca. 300 ml vode, promiješamo i kuhamo na laganoj vatri.
  4. Nakon 10 minuta dodamo koncentrat rajčice i komade ribe, ulijemo toliko vode da pokrije sastojke, promiješamo i kad zavri kuhamo još 10 minuta.
  5. U gotovu juhu dodamo sjeckani peršin, promiješamo i juhu poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: