Hladna juha od rajčice i jogurta

  • 45 min
  • 4 porcije
  • Niskokalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Hladna juha od rajčice i jogurta
U našem video receptu saznajte kako pripremiti hladnu juhu od rajčice i jogurta.

Još jedno posebno jelo iz naše kuhinje. Osvježavajuća hladna juha od rajčice i jogurta zaista je pravo osvježenje za vruće ljetne dane. A kako se priprema pogledajte u priloženom videu.

Hladna juha od rajčice i jogurta - U našem video receptu saznajte kako pripremiti hladnu juhu od rajčice i jogurta. - sok od rajčice, jogurt, rajčica, svježa zelena paprika, mladi luk, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, bijeli papar, U zdjelu ulijemo jogurt, sok od rajčice, začinimo solju i bijelim paprom, dobro izmiješamo sastojke, poklopimo i juhu stavimo u hladnjak da odstoji 45 minuta. ; Za to vrijeme povrće operemo i očistimo, papriku narežemo na kockice, mladi luk na tanke kolutiće, a rajčicu narežemo na osmine, odvojimo srednji mekani dio i kožicu, a meso narežemo na kockice. ; U tanjure stavimo par kocki leda, ulijemo ohlađenu juhu, posipamo kockicama rajčice i paprike, kolutićima luka, pokapamo maslinovim uljem i poslužimo.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U zdjelu ulijemo jogurt, sok od rajčice, začinimo solju i bijelim paprom, dobro izmiješamo sastojke, poklopimo i juhu stavimo u hladnjak da odstoji 45 minuta.
  2. Za to vrijeme povrće operemo i očistimo, papriku narežemo na kockice, mladi luk na tanke kolutiće, a rajčicu narežemo na osmine, odvojimo srednji mekani dio i kožicu, a meso narežemo na kockice.
  3. U tanjure stavimo par kocki leda, ulijemo ohlađenu juhu, posipamo kockicama rajčice i paprike, kolutićima luka, pokapamo maslinovim uljem i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 53
Rating: 4.7
You:
Rate this recipe!
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: