Hladna salata od graha i junetine

  • 15 min
  • 4 porcije
  • Niskokalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Hladna salata od graha i junetine
Saznajte kako pripremiti hladnu salatu od graha i junetine u našem video receptu.

Jednostavno i fino jelo, ljutkasta okusa s balansiranim odnosom ugljikohidrata i bjelančevina. Ako vam je ostalo mesa od jučerašnjeg ručka, slobodno ga upotrijebite umjesto kuhane junetine. Nemojte staviti previše ljutog umaka da ne bi "progutao" sve ostale okuse.

Hladna salata od graha i junetine - Saznajte kako pripremiti hladnu salatu od graha i junetine u našem video receptu. - grah (suhog), junetina, krastavac, luk, peršin (kosani), tabasco (par kapi), ocat, maslinovo ulje, sol i papar, Kuhanu junetinu i kisele krastavce narežemo na kockice, dodamo luk sjeckan na listiće i kuhani grah (prokuhan u slanoj vodi sa lovorovim listom). ; Sve zajedno začinimo sa svježe sjeckanim peršinom, soli, paprom, vinskim octom, uljem i ljutim umakom (npr. tabasco) po želji.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Kuhanu junetinu i kisele krastavce narežemo na kockice, dodamo luk sjeckan na listiće i kuhani grah (prokuhan u slanoj vodi sa lovorovim listom).
  2. Sve zajedno začinimo sa svježe sjeckanim peršinom, soli, paprom, vinskim octom, uljem i ljutim umakom (npr. tabasco) po želji.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 28
Rating: 4.61
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:15minuta

Najnovije zanimljivosti: