Hrskavi riblji prutići s tartar umakom

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove

Umjesto kojekakvih kanapea, ovaj put svojim gostima poslužite riblje prutiće, koji će sigurno biti ugodno iznenađenje.

Hrskavi riblji prutići s tartar umakom
Hrskavi riblji prutići s tartar umakom
Popularnost:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 8
Rating: 3.13
You:
Rate this recipe!
U našem receptu saznajte kako pripremiti hrskave riblje prutiće s tartar umakom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U velikoj zdjeli umutimo limunadu s brašnom, sve dok ne dobijemo jednoličnu smjesu.
  2. Filete bakalara narežemo na prutiće.
  3. Zatim svaki prutić umačemo u smjesu od brašna i limunade i slažemo na tanjur.
  4. Kada smo umočili sve riblje prutiće, stavljamo ih peći u tavu u duboko i vruće ulje i pečemo oko 4 minute.
  5. Zatim prutiće vadimo na kuhinjski papir, da upije višak masnoće.
  6. Prutiće zatim malo posolimo, začinimo paprom i poslužimo uz tartar umak i kolutiće limete.
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 8
Rating: 3.13
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: