Irish stew – irsko varivo

  • 120 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Irish stew - irsko varivo
U našem video receptu saznajte kako pripremiti Irish stew - irsko varivo.

Kuhana janjetina sadrži manje kolesterola nego piletina ili pureći batak. U 100 g janjetine nalazi se samo 71 mg kolesterola. Sad kada smo to naučili, naučimo i kako pripremiti ovo jednostavno i ukusno varivo od janjetine, krumpira i luka.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Janjetinu narežemo na manje komade, krumpir ogulimo, operemo i prepolovimo, a luk narežemo na četvrtine.
  2. U lonac složimo red krumpira, red luka, red janjetine, zatim još red luka i krumpira, ulijemo juhu i toliko vode da prekrije sastojke, dodamo listove lovora, začinimo solju i paprom, poklopimo i kad zavri kuhamo na laganoj vatri, bez miješanja.
  3. Nakon 1 sata i 45 minuta jelo posipamo sjeckanim peršinom, rasporedimo u tanjure i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 44
Rating: 4.86
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:120minuta

Najnovije zanimljivosti: