Janjeći flam u povrću

  • 90 min
  • 6 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Janjeći flam u povrću
U našem video receptu saznajte kako pripremiti janjeći flam u povrću.

Ovako pripremljeni janjeći flam oduševit će vas svojom aromom i bogatstvom okusa, a vjerojatno će vas podsjetiti na janjetinu ispod peke. U njemu se nalazi i različito povrće, tako da vam zasebni prilog niti ne treba. Krumpiri su puni ugljikohidrata, a kupus će jelu dati posebnu sočnost.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Meso flama narežemo na porcije i začinimo solju i paprom.
  2. Tako pripremljeno meso uvaljamo u brašno i prepržimo na masnoći sa svih strana.
  3. Izvadimo ga na stranu, a na masnoći pirjamo narezani luk dok ne omekša.
  4. Dodajemo papriku u prahu, pržimo kratko i pazimo da ne zagori. Zatim vratimo meso u posudu.
  5. Povrće izrežemo na kriške, mrkvu i celer na štapiće i stavimo na meso.
  6. Dodamo papar u zrnu, posolimo povrće, podlijemo temeljcem ili toplom vodom. Pirjamo dok sve ne omekša.
  7. Pred kraj kuhanja možemo dodati 1,5 dcl vina.
  8. Kod serviranja posipamo kosanim peršinom.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 28
Rating: 4.54
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:90minuta

Najnovije zanimljivosti: