Janjeći noisette u kremastom umaku

  • 20 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Janjeći noisette u kremastom umaku
U našem video receptu saznajte kako pripremiti janjeći noisette u kremastom umaku.

'Noisette' je naziv za male janjeće medaljone odvojene od kosti. Isto tako, kada su takvi medaljoni dobro pečeni, čak i bojom i oblikom podsjećaju na francusko značenje riječi 'noisette' - lješnjake.

Janjeći noisette u kremastom umaku - U našem video receptu saznajte kako pripremiti janjeći noisette u kremastom umaku. - janjeći file, maslac, majčina dušica, vrhnje za kuhanje, maslinovo ulje, sol, bijeli papar, Janjeći file narežemo na medaljone debljine tri centimetra, malo ih utisnemo, posolimo, popaprimo i pržimo u tavi na laganoj vatri, na mješavini maslaca i maslinovog ulja, sa svake strane tri, četiri minute. ; Pržene medaljone premjestimo u zdjelu, a na masnoću od prženja dodamo listiće majčine dušice, kratko ih pržimo, prelijemo vrhnjem za kuhanje i miješajući pričekamo da umak malo zgusne. ; Medaljone prelijemo umakom i poslužimo s kuhanim povrćem, kroketima i sl.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Janjeći file narežemo na medaljone debljine tri centimetra, malo ih utisnemo, posolimo, popaprimo i pržimo u tavi na laganoj vatri, na mješavini maslaca i maslinovog ulja, sa svake strane tri, četiri minute.
  2. Pržene medaljone premjestimo u zdjelu, a na masnoću od prženja dodamo listiće majčine dušice, kratko ih pržimo, prelijemo vrhnjem za kuhanje i miješajući pričekamo da umak malo zgusne.
  3. Medaljone prelijemo umakom i poslužimo s kuhanim povrćem, kroketima i sl.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:20minuta

Najnovije zanimljivosti: