Janjeći ragu s rajčicama pelat

  • 90 min
  • 4 porcije
  • Niskokalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Janjeći ragu s rajčicama pelat
U našem video receptu saznajte kako pripremiti janjeći ragu s rajčicama pelat.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Otkošteni janjeći but narežemo na kocke veličine zalogaja. Narezano meso stavimo na ugrijanu tavu s maslinovim uljem.
  2. Kad ispari sva tekućina koju je meso pustilo, preko mesa stavimo sjeckani luk, sve zajedno dobro posolimo, dodamo chili-a s morskom soli, grančicu ružmarina i i jednu koricu cimeta. Preko janjetine protisnemo sok od limuna, dodamo suhog bijelog vina i dalje kuhamo na laganoj vatri.
  3. Oprane tikvice prerežemo po pola, a zatim narežemo na polumjesec. Kad je vino isparimo u tavu protisnemo češnjak, dodamo narezane tikvice, rajčicu pelat sa sokom od rajčice, sve zajedno promiješamo i ulijemo vode da pokrije sastojke. Poklopimo i kuhamo na laganoj vatri 1 sat i 10 minuta.
  4. Kad je jelo gotovo, jelo poslužimo toplo u tanjure i ukrasimo po želji.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 8
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:90minuta

Najnovije zanimljivosti: