Janjetina s graškom i mini mrkvom

  • 60 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Janjetina s graškom i mini mrkvom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti janjetinu s graškom i mini mrkvom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Luk očistimo i nasjeckamo na kockice. Na ugrijanu tavu stavimo narezani luk, malo ga posolimo i pržimo na laganoj vatri.
  2. Otkošteni janjeći but očistimo od kožica i žilica, potom ga narežemo na jednake komade i stavimo u tavu s lukom. Kad se meso popržilo, u tavu ulijemo juhu, sastojke poklopimo i povremeno polijevajući juhom kuhamo dalje. Meso malo posolimo i pržimo na srednje jakoj vatri oko 4 minute sa svake strane.
  3. Nakon 40 minuta u tavu dodamo grašak, ponovno poklopimo i kuhamo još 5 minuta. Zatim dodamo kockice maslaca i baby mrkvu, sve zajedno posipamo svježe sjeckanim peršinom. I kratko pričekamo da se svi sastojci skuhaju.
  4. Gotovo jelo poslužimo na tanjure.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 41
Rating: 4.9
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:60minuta

Najnovije zanimljivosti: