Janjetina sa začinima u umaku od rajčica

  • 90 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Janjetina sa začinima u umaku od rajčica
U našem video receptu saznajte kako pripremiti janjetina sa začinima u umaku od rajčica.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Očistimo režnjeve češnjaka i narežemo na listiće. U ugrijanu tavu ulijemo malo maslinovog ulja, dolijemo malo bijelog vina i dodamo narezane listiće češnjaka.
  2. Otkošteni i očišćeni janjeći but narežemo na komadiće veličine zalogaja i stavimo ga preko češnjaka te posolimo. Meso prijamo na srednje jakoj vatri povremeno miješajući.
  3. Kad je tekućina isparila u meso dodamo umak od ljutih papričica i kada papričice krenu puštati miris sastojke prelijemo ostatkom suhog bijelog vina. Nakon 20 minuta uz lagano polijevanje vodom dodamo pelati rajčicu i kuhamo još 50-tak minuta.
  4. Gotovo jelo poslužimo na tanjure i ukrasimo s malo svježe sjeckanim peršinom.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 43
Rating: 4.91
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:90minuta

Najnovije zanimljivosti: