Jesenski cheesecake

  • 240 min
  • 12 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Zahtjevna priprema
  • Sadrži jaja i mlijeko

Ova jesenska verzija popularnog cheesecakea sigurno će vas oraspoložiti tijekom kišnih jesenskih dana.

jesenski-cheesecake
Jesenski cheesecake
Popularnost:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 5
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
U našem receptu saznajte kako pripremiti jesenski cheesecake.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Zagrijte pećnicu na 175°C.
  2. U velikoj zdjeli pomiješajte mrvice graham krekera, pola šalice nasjeckanih oraha, 3 žlice šećera, pola žličice cimeta u prahu i rastopljeni maslac. Smjesu prebacite u kalup za pečenje i pecite 10 minuta.
  3. U drugoj velikoj zdjeli izmiješajte krem sir i pola šalice šećera. Upalite mikser na srednju brzinu i miješajte dok ne dobijete potpuno glatku smjesu. Zatim umiješajte jaja (jedno po jedno) te na kraju dodajte ekstrakt vanilije.
  4. Dobivenu smjesu izlijte na biskvit.
  5. U maloj zdjeli pomiješajte ostatak šećera i pola žličice cimeta u prahu. Dodajte jabuke i prebacite preko smjese od sira. Na kraju pospite ostatkom nasjeckanih oraha.
  6. Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici 60-70 minuta. Kada je kolač gotov, pričekajte da se ohladi te ga izvadite iz kalupa za pečenje. Prije serviranja dobro ohladite.
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 5
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:240minuta

Najnovije zanimljivosti: